biblija on-line, sveto pismo : NOVI ZAVET
Seo Optimizacija sajta
1. JOVANOVA 1

Uvod

1 Što beše od početka, što smo čuli, što smo videli svojim očima, što posmatrasmo i što naše ruke opipaše, o reči života, - 2 i život se javi, i videli smo ga, i svedočimo i objavljujemo vam večni život koji beše u Oca a nama se javi, - 3 što smo videli i čuli, to i vama objavljujemo, da i vi imate zajednicu sa nama. A naša zajednica je sa Ocem i sa Sinom njegovim Isusom Hristom. 4 I mi pišemo ovo da naša radost bude potpuna.

Bog je svetlost

5 I ovo je vest koju smo čuli od njega i vama javljamo - da je Bog svetlost i u njemu nema nikakve tame. 6 Ako kažemo da imamo zajednicu s njim, a u tami hodimo, lažemo i ne tvorimo istine. 7 Ako pak hodimo u svetlosti, kao što je on sam u svetlosti, imamo zajednicu jedan s drugim i krv Sina njegova Isusa Hrista čisti nas od svakoga greha.

8 Ako kažemo da nemamo greha, sami sebe varamo i istine nema u nama. 9 Ako ispovedamo svoje grehe, on je veran i pravedan - da nam oprosti grehe i očisti nas od svake nepravednosti. 10 Ako kažemo da nismo zgrešili, pravimo ga lažom i njegove reči nema u nama.


Biblija

Prethodna glava

Vrh stranice

Sledeca glava

Prethodna knjiga

 

Sledeca knjiga

 

Some more links, about Muzika za svadbe grad Novi Sad
Novog Sada
i Beograd, Srbija.

A reminder about search engine optimization Optimizacija za pretraživače in Serbia.

B
O
G
 
T
E
 
V
O
L
I
 
 


:)