biblija on-line, sveto pismo : NOVI ZAVET
Seo Optimizacija sajta
2. KORINĆANIMA 13
1 Ovo je treći put kako vam dolazim; »Ustima dva ili tri svedoka utvrdiće se svaka stvar«. 2 Ranije sam kazao i sad unapred govorim, kao prilikom svog drugog dolaska, a sada u odsustvu, onima koji su pre grešili i svima ostalima, da ih neću štedeti kad opet dođem, 3 pošto vi tražite dokaz da u meni govori Hristos, koji prema vama nije slab, nego je silan među vama. 4 On je, doduše, i raspet bio iz slabosti, ali živi od sile Božije. Pa i mi smo slabi u njemu, ali ćemo s njim živeti od sile Božije - za vas. 5 Ispitajte sami sebe - da li ste u veri, proverite sami sebe. Ili ne poznajete sami sebe - da je Hristos u vama? Inače niste osvedočeni. 6 Ali se nadam da ćete poznati da mi nismo neosvedočeni.

7 A Bogu se molimo da vi ne učinite nikakva zla, ne da bismo se mi pokazali osvedočeni, nego da vi činite dobro, a mi da budemo kao neosvedočeni. 8 Jer mi ništa ne možemo protiv istine, nego samo za istinu. 9 Radujemo se, naime, kad smo mi slabi, a vi jaki; zato se i molimo Bogu za vaše usavršavanje. 10 Zato vam ovo u odsustvu pišem, da ne postupim odsečno - kad budem kod vas - po vlasti koju mi je Gospod dao da zidam, a ne da rušim.

Završne opomene i pozdravi

11 Uostalom, braćo, radujte se, usavršavajte se, tešite se, budite jednomišljenici, živite u miru, pa će Bog ljubavi i mira biti sa vama. 12 Pozdravite jedan drugoga svetim celivom. Pozdravljaju vas svi sveti.

13 Blagodat Gospoda Isusa Hrista i ljubav Božija i zajednica Duha Svetoga sa svima vama.


Biblija

Prethodna glava

Vrh stranice

Sledeca glava

Prethodna knjiga

 

Sledeca knjiga

 

Some more links, about Muzika za svadbe grad Novi Sad
Novog Sada
i Beograd, Srbija.

A reminder about search engine optimization Optimizacija za pretraživače in Serbia.

B
O
G
 
T
E
 
V
O
L
I
 
 


:)